in ,

MMA – Intermediari și Avansați

Vreau să devin un luptător profesionist de mma? Ce trebuie sa fac?

Care este orarul de antrenamente pentru sportivii intermediari si avansati de MMA?

Ce sunt Artele Martiale Mixte – MMA?

Artele Marțiale Mixte – MMA, cunoscute și sub denumirea de Mixed Martial Arts în limba engleză, reprezintă un sport de luptă care implică utilizarea unei game variate de tehnici de luptă din diferite arte marțiale și discipline. MMA-ul permite luptătorilor să folosească atât tehnici de lovire (cum ar fi boxul și muaythai-ul sau kickboxing-ul), cât și tehnici de luptă la sol sau proiectări (cum ar fi jiu-jitsu-ul brazilian, judo-ul și luptele/wrestlingul) pentru a-și învinge adversarii.

Iată câteva aspecte cheie ale artelor marțiale mixte (MMA):

  1. Diversitatea tehnicilor: MMA permite luptătorilor să utilizeze o gamă largă de tehnici, inclusiv lovituri cu pumnii, coatele, genunchii și picioarele, precum și aruncări, strangulări și control la sol.
  2. Cage sau ring: Competițiile de MMA se desfășoară în general într-o “cușcă” sau într-un ring, unde luptătorii se confruntă într-un spațiu controlat.
  3. Reguli și arbitraj: MMA are reguli stricte care guvernează lupta și se asigură că aceasta este sigură și echitabilă. Arbitrii monitorizează lupta și pot interveni pentru a opri lupta în cazul unei amenințări pentru siguranța luptătorilor.
  4. Profesioniști și amatori: MMA poate fi practicat atât la nivel profesionist, în competițiile de top precum Ultimate Fighting Championship (UFC), ONE Championship, KSW MMA, Bellator, ACA, PFL, Oktagon, UFT, Heroes cât și la nivel amator sau semiprofesionist.
  5. Popularitate crescută: MMA a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, atât ca sport de competiție, cât și ca formă de antrenament pentru fitness. Evenimentele de MMA profesionist sunt urmărite de milioane de fani din întreaga lume.

Este important de menționat că MMA-ul profesionist pune accentul pe competiție și rezultatele luptelor, în timp ce MMA amator se concentrează adesea pe dezvoltarea abilităților și pregătirea fizică a luptătorilor. De asemenea, siguranța luptătorilor este o prioritate în MMA, iar regulile și echipamentul de protecție sunt concepute să minimizeze riscurile de accidentare.

În cadrul clubului MMA Transilvania ai mai multe grupe de antrenament în care poți să te antrenezi pentru a deveni un luptător profesionist de MMA.

Dacă dorești să devi unul dintre cei mai buni sportivi de arte martiale mixte din România trebuie să îți concentrezi tot efortul spre antrenamente, un stil de viață sănătos și participarea la cât mai multe competiții de amatori.

În cadrul clubului MMA Transilvania ai posibilitatea de a te antrena cu 5 instructori/antrenori, de luni până vineri, la diferite grupe sau ore de antrenament.

Pentru a ajunge un sportiv profesionist ai nevoie de un ABONAMENT MIXT 20 prin care să te poți antrena la fiecare dintre cei 5 antrenori ai clubului. Fiecare dintre ei îți poate oferi pregătire specifică pentru a deveni un luptător complet.

Așadar treuie să treci pe la Grupele de MMA & Grappling NoGi RED, BLACK, GOLD iar mai apoi la Grupa de Avansați Blue.

Prin participarea constantă la toate aceste grupe, pe la toți acești instructori/antrenori și prin participarea la competițiile de amatori iar mai apoi la cele semi pro, vei avea un traseu corect spre a-ți atinge cele mai bune abilități, cunoștințe alături de o condiție fizică și psihică înaltă, toate acestea fiind necesare unui luptător profesionist de MMA.

Vreau să ajung ca și Conor McGregor!

Dacă vrei să ajungi ca și Conor McGregor sau orice alt luptător profesionist de mma trebuie să faci ce fac aceștia!

Luptătorii profesioniști au muncit mult în sala de antrenament și în sălile de condiționare fizică. Aceștia și-au plătit cele mai bune abonamente pentru a avea cei mai buni instructori și preparatori fizici.

De asemenea au investit mult în echipamente, suplimente nutritive și în alimentație. Un alt aspect important este acela că programul zilnic era concentrat spre dezvoltare personală: studiu, antrenamente, alimentație, odihnă.

Dacă chiar îți dorești să ajungi în cele mai importante gale de mma, mauythai sau kickboxing din lume, trebuie să faci ce au făcut campionii actuali!

Pe lângă toate lucrurile enumerate mai sus mai ai nevoie de ceva:

  • un manager care să te reprezinte
  • o poveste, un caracter care să te facă “urmărit” de sute de mii de persoane
  • promovare, promovare, multă promovare
  • conturi de social media cu zeci/sute/sute de mii de urmăritori

Doar având cele de mai sus vei putea să atragi sponsori, parteneri care să îți susțină cheltuielile legate de antrenamente, echipamente, nutriție, suplimente și bani pentru promovare ( materiale foto/video/audio).

Dacă încă nu ai renunțat în îndeplinirea visului de a avea faimă, bani și recunoaștere atunci primul lucru care trebuie să îl faci e să îți achiziționezi abonamentul MIXT 20 în valoare de 400 de lei!

ABONAMENTUL MIXT 20 – îți oferă primul pas spre o carieră de luptător profesionist de MMA.

Trebuie să ști că drumul este de lungă durată, durează cel puțin 2 ani până vei avea prima luptă pe reguli de profesioniști. Primele competiții vor fi de Grappling Nogi și MMA amatori. Apoi va urma participarea la Campionatele Naționale de Grappling și MMA. După ce vei acumula experiență și peste 10 lupte la amatori vor urma meciurile de semi pro. Doar după câteva lupte pe reguli de semipro vei face pasul spre profesioniști.

Vezi cele mai importante lupte de mma pe www.uft-ppv.com:

Urmărește-ne pe instagram:

mma pro, uft, ultimate fighting tournament, mma romania, luptator mma, mma cluj, mma floresti, mma apahida, mma baciu, mma marasti, mma manastur, mma cluj arena, mma, mixed martial arts, mma kempo, kempo mma, ion surdu, maris ciprian, islam rechidov, alice ardelean, uft 11, stream streaming, live mma, mma live, unde pot vedea gala mma, live k1, k1 live, ultimate fighting, tournament, mma tournament, echipamente mma, manusi mma, tibiere kickbox, echipament mma transilvania, abonament mma, sala de mma, mma gym, fitness cluj, fitbox cluj, lupte cluj, kickbox, arte martiale cluj

What do you think?

Written by mmacluj2023

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

MMA - Arte Martiale Mixte - MMA Transilvania Cluj-Napoca

MMA – Arte Marțiale Mixte pentru Începători

Kickboxing - MMA Transilvania Gym - Cluj Napoca

Kickboxing Intermediari si Avansați