in ,

MMA – Arte Marțiale Mixte pentru Începători

Ce este MMA pentru Amatori?

MMA Începători

Grupa de MMA – Arte Marțiale Mixte pentru Începători este destinată tuturor celor care vor să acumuleze cunoștințe în Mixed Martial Arts și nu au mai practicat niciodată această ramură sportivă.

Grupa de MMA Începători se adresează tuturor celor peste 12 ani.

Poți participa la antrenamentele de MMA & Grappling NoGi la următoarele Grupe de Antrenament:

 • MMA & GRAPPLING NOGI – Abonament GOLD cu 8 sau 12 ședințe/lună.
  • Abonament GOLD cu 8 ședințe/lună valabil în zilele de Marți și Joi de la ora 18:00-19:00 la 180 Lei/lună.
  • Abonament GOLD cu 12 sedințe/lună valabil în zilele de Marți și Joi de la ora 18:00-19:00 + încă 1 zi la alegere, la 200 Lei/lună.
 • GRAPPLING NoGi & MMA – Abonament RED cu 8, 12 sau 20 de ședințe/lună.
  • Abonament RED cu 8 ședințe/lună valabil în zilele de Marți și Joi de la ora 16:00-17:00, la 180 Lei/lună.
  • Abonament RED cu 12 ședințe/lună valabil în zilele de Luni-Marți-Miercuri-Joi de la ora 16:00-17:00, la 200 Lei/lună.
  • Abonament RED cu 20 de ședințe/lună valabil în zilele de Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri de la ora 16:00-17:00, la 250 Lei/lună.
 • MMA & GRAPPLING NOGI – Abonament BLACK cu 12 ședințe/lună
  • Abonament BLACK cu 12 ședințe/lună valabil în zilele de Luni-Miercuri-Vineri de la ora 18:00-19:00, la 250 Lei/lună.

Artele Marțiale Mixte – MMA, pentru amatori, este o ramură sportivă recunoscută, în România, în care luptătorii amatori se confruntă într-un mediu controlat, folosind o varietate de tehnici din diferite discipline de arte marțiale. Aceste lupte se organizează în evenimente specifice, la nivel local sau regional și au ca scop promovarea sportului și a participării în rândul practicanților amatori.

Iată câteva aspecte importante despre arte marțiale mixte – mma pentru amatori:

 1. Variație de tehnici: În MMA pentru amatori, luptătorii pot utiliza tehnici dintr-o gamă largă de arte marțiale, inclusiv lupte/wrestling, muaythai, jiu-jitsu brazilian, box, taekwondo, karate, kickboxing, judo și altele.
 2. Echipament de protecție: Pentru a asigura siguranța luptătorilor amatori, se impune purtarea unui echipament de protecție adecvat. Acesta poate include fașele pentru mâini, mănusi de box și mma amatori, proteză dentară, tibiere, scoică, cască,  și alte elemente ( genunchiere, cotiere), în funcție de antrenament.
 3. Reguli și arbitraj: Evenimentele de MMA pentru amatori au reguli stricte care guvernează lupta și se asigură că competiția este sigură și echitabilă. Arbitrii monitorizează lupta și pot interveni pentru a opri lupta în cazul unei amenințări pentru siguranța luptătorilor.
 4. Experiență variată: Participanții la MMA pentru amatori pot avea niveluri variate de experiență în arte marțiale. Unii pot fi debutanți, în timp ce alții pot avea experiență în mai multe discipline marțiale. De aceea pasul spre competiții se face treptat, după o perioadă suficientă de antrenamente.
 5. Scopuri diverse: Persoanele care participă la cursurile de MMA pentru amatori pot avea diverse motive, de la dorința de a-și testa abilitățile, de a-și dezvolta abilitățile sau pur și simplu de a se distra și de a face sport.

Este important de menționat că evenimentele de MMA pentru amatori sunt destinate să ofere o experiență sportivă și distractivă, și nu au caracterul violent sau periculos asociat adesea cu MMA-ul profesionist. Siguranța luptătorilor este o prioritate, iar regulile și echipamentul de protecție sunt concepute să minimizeze riscurile de accidentare.

La aceste grupe se învață tot ce este nevoie pentru lupta la sol ( Grappling / BJJ NoGi ), lupta în picioare ( Box / Kickbox / Muay Thai ), Ground and PoundLupta pe Gard / Cușcă precum și partea de Proiectări Lupte / Judo ).

Oferta abonamente MMA TRANSILVANIA 2023

Oferta abonamente MMA TRANSILVANIA 2023
Oferta abonamente MMA TRANSILVANIA 2023

Urmărește pagina MMA Transilvania pe facebook:

.

Urmărește MMA Transilvania pe twitter:

Fă-ți abonament ACUM la CS MMA Transilvania Cluj-Napoca! https://t.co/78Q0kpXupd Prinde Oferta de toamnă!#mmacluj #mmatransilvania #mma #cluj #grappling #muaythai #kickboxing #kempo #fitbox pic.twitter.com/7wFtsJjzlF

— MMA Transilvania (@MmaTransilvania) September 23, 2023

Urmărește sportivii de la MMA Transilvania pe www.uft-ppv.com

Vezi luptele sportivilor de MMA, din cadrul clubului nostru, în galele profesioniste:

Fă-ți cont pe platforma www.uft-ppv.com pentru a vedea toate luptele de mma, kickboxing sau muay thai ale luptătorilor români.

Top săli de mma din Cluj-Napoca, cele mai bune săli de mma din cluj, mma gym, sala de mma, mma cluj, mma cluj napoca, lupte cluj, grappling cluj, grappling nogi, bjj cluj, brazilian jiu jitsu cluj, kickboxing cluj, muaythai cluj, kickbox cluj, muay thai cluj, mma romania, k1 cluj, best mma gym, best k1 gym, martial arts gym, arte martiale, arte martiale cluj, arte martiale de contact, arte martiale de contact cluj, karate full contact cluj, full contact cluj, taekwondo cluj, box cluj, cursuri de box in cluj, cluj arena, stadionul cluj arena, luptatori mma, luptatori k1, luptatori romani de mma, luptatori romani de kickbox

What do you think?

Written by mmacluj2023

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

MMA-TRANSILVANIA-GOOGLE-MAPS-CLUJ-ARENA-STADIUM

Adresa sălii – Gym Location

Grupa de MMA pentru Intermediari si Avansati - MMA Competitional

MMA – Intermediari și Avansați