haidu-sebastian-mma transilvania cluj napoca
haidu-sebastian-mma transilvania cluj napoca

Salut! Numele meu este Haidu Sebastian Ioan. Am infiintat Clubul Sportiv Mixed Martial Arts Transilvania Cluj-Napoca in anul 2010. Dupa o cariera de 19 ani de sportiv de performanta, incepand cu anul 1990, in care am reusit sa obtin multiple titluri de Campion National, International, European si Mondial de Karate, am primit cea mai inalta distinctie oferita unui sportiv din Romania, cea  de MAESTRU EMERIT AL SPORTULUI, oferita de Ministerul Tineretului si Sportului.

Clubul Sportiv Mixed Martial Arts Transilvania Cluj-Napoca nu se adreseaza doar sportivilor de performanta, dimpotriva, 80% dintre cei care sunt membri in clubul MMA Transilvania sunt persoane care vor sa faca miscare sau activitati pentru intretinere personala. Multe persoane vor sa se deconecteze de problemele cotidiene, sa scape de stres prin sedintele de arte martiale.

Copiii au nevoie sa-si consume energia intr-un colectiv organizat, unde invata ce inseamna spiritul competitional. Fetele pot sa invete tehnici de autoaparare si sa obtina incredere in propriile persoane.

Daca te regasesti intr-unul dintre grupurile descrise, TE ASTEPTAM si pe tine la antrenamentele clubului MMA Transilvania!

Mai multe informatii despre artele martiale mixte din Romania:

Încă de la inaugurarea clubului, Haidu Sebastian a avut ca și scop dezvoltarea și promovarea Artelor Marțiale Mixte în rândul sportivilor dar și al publicului din țară și din străinătate.

Astfel la doar 2 ani de la înfiintarea clubului, în 2012 Haidu Sebastian organizează prima Gala de Arte Marțiale Mixte UFT.

UFT – Ultimate Fighting Tournament este o promoție de MMA și Kickbox, eveniment care a ajuns deja la 8 ediții. Scopul acestui eveniment este de a descoperi și promava cei mai buni sportivi de arte marțiale din Cluj-Napoca și din Județul Cluj.

Datorită evenimentului UFT – Ultimate Fighting Tournament foarte mulți tineri au început să caute să practice MMA-ul, atât la clubul MMA Transilvania dar și la alte cluburi din județ sau din țară.

 

Stiri din SPORTCat castiga la inceput un luptator de MMA?

MMA, Arte Martiale Mixte, Mixed Martial Arts, Kickboxing, Kickbox, MuayThai, Muaythai, Grappling, Bjj, Bjj Nogi, Brazilian Jiu Jitsu, Self Defence, Kempo, Autoaparare, Autoaparare pentru Copii, Fitbox, Fit Box, Fitness, Cluj, Cluj Arena, Stadionul Cluj Arena, Cluj-Napoca