in ,

Cum se fac programarile?

OMNISPORT – Aplicația pentru pragramare la cursurile de la MMA Transilvania Cluj-Napoca.

Cum pot sa ma programez la antrenamentele clubului MMA Transilvania?

APLICAȚIA OMNISPORT

Descarcă aplicația OMNISPORT

Pentru a te programa la cursurile de autoapărare, mma, kickboxing, muay thai, grappling, kempo, fit box, self defence trebuie să îți instalezi aplicația OMNISPORT:

OMNISPORT – Aplicații pe Google Play

OMNISPORT on the App Store (apple.com)

După instalare, îți faci cont și apoi poți să vezi toate clasele de antrenament. Avem mai multe grupe din care poți să alegi. În funcție de arta marțială pe care o preferi sau de orarul care ți se potrivește poți să îți achiziționezi un Abonament de Membru chiar de pe aplicație sau de pe website. După ce ai achitat tipul de abonament poți să te programezi la clasa de antrenament corespunzătoare abonamentului plătit.

Trebuie să sții că pe lângă abonamentul pe care îl achiți pe aplicația OMNISPORT ( Abonament pentru cursurile de la MMA TRANSILVANIA ) trebuie să achiți și TAXA de la Stadionul Cluj Arena.

*Taxa lunară la Stadionul Cluj Arena este 50 lei sau dacă alegi 1 intrare de acces la Stadionul Cluj Arena atunci achiți 8 lei/intrare.

*Toți membri care doresc să participe la antrenamente trebuie să se programeze pe aplicație. Programările pentru antrenamente se pot face oricând dar doar până inainte cu 2 ore de inceperea antrenamentului.

Accesul la Sala MMA TRANSILVANIA de la Stadionul Cluj Arena se face dinspre partea cu Parcul Central ( Parculețul de Copii ). Intrarea se face pe sub bannerul cu textul ACCIDENTĂRI.

*Parcare găsiți fie sub Stadionul Cluj Arena sau în parcarea subterană de la Sala Polivalentă.

*Momentan tariful este de 2 lei/oră. De asemenea se pot achiziționa abonamente lunare. Acestea se achiziționează de la Birourile Cluj Arena.

Dacă ești nou venit în Cluj-Napoca, te rugăm să ajungi cu 20 de minute mai repede în zona stadionului pentru a avea timp să găsesți accesul spre Sala MMA Transilvania.

Dacă nu te descurci te rugăm să ne scri pe whatsapp la numărul de telefon: 0725944022.

MMA Transilvania – Best MMA, Kickboxing, MuayThai Grappling, Bjj Nogi, Kempo and Self Defence Gym Club in Cluj-Napoca, Transylvania, Romania!

Stadionul Cluj Arena Gym

Protectii pentru box, kickbox, mma
Protectii pentru box, kickbox, mma

What do you think?

Written by mmacluj2023

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

ORAR MMA Transilvania Cluj Napoca 2023

Program complet MMA Transilvania Gym 2023

MMA-TRANSILVANIA-GOOGLE-MAPS-CLUJ-ARENA-STADIUM

Adresa sălii – Gym Location