in ,

Kickboxing – Grupa de Incepatori

Grupa de Kickboxing Începători

La Clubul Sportiv MMA Transilvania ai ocazia să participi la cursurile de KICKBOXING din cadrul Grupei de Incepatori.

Grupa de Kickboxing Incepatori de la Clubul SPortiv MMA TRansilvania Cluj Napoca - Sala de la Stadionul Cluj Arena
Grupa de Kickboxing Incepatori de la Clubul Sportiv MMA TRansilvania Cluj Napoca – Sala de la Stadionul Cluj Arena

Ești la început și nu ști ce trebuie să faci pentru a lua parte la antrenamentele clubului nostru? Ai nevoie de câteva răspunsuri înainte de a te înscrie și a deveni membru? Mai jos am pregătit câteva informații care îți pot fi de folos:

 1. Care sunt cerințele de bază pentru a putea participa la cursurile de kickboxing pentru începători?
  • Răspuns: Nu este necesară o experiență anterioară în kickboxing. Oricine este binevenit să se înscrie, indiferent de nivelul său de fitness sau abilități. Important este să nu ai probleme medicale care să îți interzică participarea la sporturile de contact și să ai peste 12 ani.
 2. Cât de des sunt programate antrenamentele de kickboxing și care este durata fiecărui antrenament?
  • Răspuns: Antrenamentele de kickboxing pentru începători sunt programate de obicei de 2-3 ori pe săptămână, cu o durată medie de 1 oră per sesiune.
 3. Care este programul cursurilor și cum pot să mă înscriu?
  • Răspuns: Programul poate varia, dar de obicei, antrenamentele sunt programate dupămasa și seara. Poți obține informații suplimentare și te poți înscrie la clubul nostru sportiv MMA Transilvania prin intermediul site-ului nostru web, prin aplicația OMNISPORT sau în persoană la sediul clubului.
 4. Care sunt costurile asociate cu cursurile de kickboxing pentru începători și ce este inclus în aceste tarife?
  • Răspuns: Costurile pot varia în funcție de orar, zile și de numărul de ședințe lunare. De obicei, tarifele includ accesul la antrenamente și folosirea echipamentelor din cadrul sălii. Fiecare membru trebuie să îți achiziționeze, după prima ședință sau cât mai rapid, echipamentul personal de protecție ( proteză dentară, manuși de box sau mma, fase/bandaje pentru maini, tibiere, cască, scoică, bustieră pentru fete, cotiere, genunchiere).
 5. Cine sunt antrenorii de kickboxing și ce experiență au?
  • Răspuns: Antrenorii noștri sunt profesioniști cu experiență în kickboxing. Aceștia au participat la competiții sau au antrenat luptători de succes. Lista completă a antrenorilor se poate accesa pe www.mmacluj.ro sau in aplicatia OMNISPORT.
 6. Ce echipament trebuie să achiziționez pentru a participa la cursurile de kickboxing?
  • Răspuns: Pentru început, vei avea nevoie de echipament de protecție de bază, cum ar fi proteza dentară, bandaje pentru mâini și protecții pentru membre ( manuși de box/mma și tibiere). Antrenorii noștri îți vor oferi recomandări detaliate cu privire la ce echipament să cumperi.
 7. Care sunt obiectivele cursurilor de kickboxing pentru începători?
  • Răspuns: Obiectivele principale includ dezvoltarea abilităților tehnice în kickboxing, creșterea nivelului de fitness, îmbunătățirea coordonării și învățarea tehnicilor de apărare personală.
 8. Există competiții sau evenimente la care cursanții pot participa?
  • Răspuns: Da, clubul nostru organizeaza sau susține cursanții care doresc să participe la competiții destinate amatorilor sau alte evenimente sportive. Acest lucru depinde de nivelul de pregătire și dorința fiecărui cursant.
 9. Care este politica de asigurare a siguranței și ce măsuri se iau pentru prevenirea accidentelor?
  • Răspuns: Siguranța cursanților este o prioritate. Antrenorii noștri asigură supravegherea constantă a antrenamentelor, instruirea corectă în tehnicile de lovituri și impun reguli stricte de siguranță. Echipamentul de protecție este, de asemenea, obligatoriu. De asemenea după înscrierea în cadrul clubului fiecare membru își va achiziționa CARNETUL SPORTIV iar mai apoi va merge la Policlinica Sportivă pentru un control de specialitate și pentru a obține VIZA MEDICALĂ care este valabilă 6 luni.
 10. Care este filosofia clubului sportiv MMA Transilvania și ce valori promovează?
  • Răspuns: Clubul nostru promovează respectul, disciplina, perseverența și dezvoltarea personală prin sportul kickboxing și prin celelalte ramuri sportive din cadrul organizației. Ne străduim să creăm un mediu de învățare pozitiv și susținător pentru toți cursanții noștri. În cadrul clubului acceptăm membri care vor să facă performanță, care doresc doar să facă mișcare, persoane care vor să învețe cursurile de autoapărare. Poți participa la antrenamente chiar dacă nu doreși performanță ci doar să faci parte dintr-un grup prietenos și care nu acceptă consumul de droguri sau substanțe interzise. La MMA Transilvania acceptăm pe toți cei care îndeplinesc condițiile medicale, de la vârsta de 5 ani în sus.

Poți să urmărești activitatea noastră pe contul de Instagram:

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMA Transilvania (@mma.transilvania)

Poți urmări evoluția sportivilor MMA TRansilvania în evenimentele importante, din țară sau din străinătate, pe youtube:

Prin participarea la antrenamentele clubului MMA Transilvania în mod constant, ai șansa să ajungi la performanță și să participi la cele mai mari evenimente de amatori sau gale destinate profesioniștilor.

Urmărește activitatea noastră pe Twitter:

Poți vedea cele mai importante lupte de Kickboxing, MuayThai sau MMA direct pe platforma:

Kickbox Cluj, Kickboxing Cluj, MMA Transilvania, MMA Cluj, Lupte Cluj, Grappling Cluj, Autoapărare Cluj, Autoaparare Copii, Kempo Cluj, Arte Martiale Mixte Cluj, Bjj NoGi Cluj, Self Defence Cluj, FitBox Cluj, MuayThai Cluj, Muay Thai Cluj, Evenimente Box Cluj

What do you think?

Written by mmacluj2023

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

They Might Look Like Serious Guys But Not When Smoking

Autoaparare pentru Copii - MMA Transilvania

Autoapărare pentru Copii – MMA Transilvania