in , ,

Autoapărare pentru Copii – MMA Transilvania

Autoaparare pentru Copii – MMA Transilvania Cluj Napoca – Stadionul Cluj Arena

În cadrul Clubului MMA Transilvania Cluj-Napoca avem disponibile 2 grupe destinate copiilor sub 13 ani.

 • Grupa de Autoapărare pentru Copiii cuprinși între 6-12 ani
 • Grupa de Autoapărare pentru Copii 8-13 ani

Ai nevoie de mai multe informații legate de cursurile pentru copii organizate in cadrul clubului? Ti-am pregătit mai jos câteva răspunsuri la întrebările generale pe care le-ai putea avea:

 1. Cum sunt organizate cursurile pentru copii în ceea ce privește structura lor și programul de antrenament?
  •  Cursurile pentru copii sunt structurate în sesiuni săptămânale de antrenament, cu o durată de aproximativ 1 oră. Programul este conceput pentru a combina elemente de joc, socializare și tehnici de autoapărare.
 2. Ce experiență au antrenorii în instruirea copiilor?
  •  Antrenorii/ Instructorii noștri au experiență în lucrul cu copii și sunt specializați în Kickboxing/MMA. Ei înțeleg nevoile specifice ale copiilor și pun accent pe dezvoltarea lor într-un mediu sigur și stimulant.
 3. Cum se asigură siguranța copiilor în timpul antrenamentelor?
  • Siguranța copiilor este prioritatea noastră. Avem echipament de protecție adecvat și supraveghere constantă pentru a preveni accidentele și a asigura că antrenamentele sunt în condiții de siguranță. De asemenea după înscrierea în cadrul clubului copii își vor achiziționa CARNETUL DE SPORTIV iar mai apoi vor merge la POLICLINICA SPORTIVĂ pentru un control medical și pentru a obține VIZA MEDICALA care este valabilă 6 luni.
 4. Ce strategii de disciplină și comportament sunt implementate pentru copii?
  • Promovăm respectul, disciplina și bunul comportament în timpul antrenamentelor. Copiii care încalcă regulile pot fi avertizați și pot avea consecințe adecvate, precum timp de pauză sau exerciții suplimentare pentru învățarea disciplinei.
 5. Cum se promovează interacțiunea și cooperarea între copii în cadrul grupului?
  • Organizăm activități de grup, jocuri și exerciții care încurajează interacțiunea și cooperarea între copii. Acestea sunt esențiale pentru dezvoltarea lor socială și emoțională.
 6. Cum sunt structurate competițiile sportive pentru copii și cum se promovează fair-play-ul?
  •  Competițiile sportive sunt organizate într-un mod adecvat pentru vârsta și nivelul de dezvoltare al copiilor. Încurajăm fair-play-ul și respectul față de adversari în toate competițiile. Participarea la competiții se va face doar după o selecție, în funcție de nivelul de pregătire al fiecărui copil.
 7. Care este nivelul de contact fizic în timpul antrenamentelor pentru copii?
  •  Nivelul de contact fizic este adaptat la vârsta și abilitățile fiecărui copil. Se pune accent pe tehnici de autoapărare și nu se permite un contact excesiv sau riscant.
 8. Ce echipament este necesar pentru copil în timpul antrenamentelor?
  •  Copiii trebuie să aibă echipament adecvat, cum ar fi pantaloni sport, tricou, mănuși de box, tibiere, protecții pentru gura și cap. Detaliile complete vor fi furnizate la înscriere.
 9. Care este politica clubului cu privire la absențe și rambursări?
  • Avem o politică flexibilă cu privire la absențe și rambursări în caz de situații excepționale. Detaliile exacte vor fi discutate la înscriere. Având calitatea de membru, copilul trebuie să aibă un abonament activ, valabil 30 de zile și care se va reînoii automat la expirare, lunar, în decursul a următoarelor 12 luni.
 10. Cum sunt implicați părinții în progresul copilului în cadrul cursurilor?
  • Încurajăm părinții să fie implicați și să fie la curent cu progresul copilului. Este important , mai ales pentru copii mai mici, ca părinții să fie răbdători, să înțeleagă că fiecare sportiv are ritmul său în dezvoltare și că fiecare antrenament sau competiție este diferită. Ne dorm că părinții să fie alături de copii mai ales în deplasăriile la competiții. De aceea ne-am propus să organizăm întâlniri periodice și oferim feedback pentru a ajuta copilul să se dezvolte la potențial maxim.
 11. Cum se gestionează eventualele conflicte sau probleme de comportament între copii?
  • Avem protocoale pentru gestionarea conflictelor și problemelor de comportament, iar părinții vor fi consultați și implicați în rezolvarea acestora, dacă este necesar. Primul filtru este la Instructor sau Antrenor iar mai apoi la Managerul/Președintele clubului sportiv. Ulterior se va lua hotărârile necesare, în funcție de situație, în funcție de sfaturile sau informațiile oferite și de părinți.
 12. Cum sunt evaluate progresele individuale ale copilului în timpul cursurilor?
  • Evaluăm constant progresele individuale ale copiilor și le oferim feedback specific pentru a-i ajuta să se dezvolte în direcția corectă.
 13. Ce măsuri sunt luate pentru a preveni bullying-ul și comportamentul inadecvat între copii?
  • Managerul clubului: Promovăm un mediu sigur și respectuos. Orice formă de bullying sau comportament inadecvat nu va fi tolerată și va fi gestionată în conformitate cu regulamentele noastre.
 14. Care este costul cursurilor și ce este inclus în acest preț?
  • Costul cursurilor poate varia în funcție de nivelul de implicare și de numărul de ședințe în cadrul celor 30 de zile. Prețul va include accesul la antrenamente și folosirea echipamentelor sălii. Fiecare copil trebuie să aibă echipament propriu de protecție, echipament care poate fi achiziționat de la sală sau de la magazinele de specialitate.
 15. Cum pot părinții să obțină mai multe informații sau să se înscrie copilul la aceste cursuri?
  • Părinții pot obține mai multe informații și se pot înscrie contactând direct clubul nostru prin telefon la +40740358127 sau e-mail contact@mmacluj.com . Vom fi bucuroși să răspundem la întrebări suplimentare și să îi ajutăm să ia decizia potrivită pentru copilul lor.
chicbijoux.ro/

GRUPA DE AUTOAPĂRARE PENTRU COPII

Autoaparare pentru Copii - MMA Transilvania
Autoaparare pentru Copii – MMA Transilvania

Urmărește activitatea clubului MMA Transilvania pe rețelele de socializare:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMA Transilvania (@mma.transilvania)

Urmărește activitatea sportivilor de la MMA Transilvania pe YouTube:

Behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean.

Urmărește-ne pe Twitter:

Autoaparare pentru copii la @MmaTransilvania https://t.co/Z6n9RlyROl#autoapararecopii #mmacluj #mmatransilvania pic.twitter.com/QEsx6f4Uol

— MMA Transilvania (@MmaTransilvania) September 15, 2023

autoaparare, autoaparare pentru copii, lupte cluj, box cluj, mmacluj, mma cluj, arte martiale pentru copii cluj, arte martiale, sport de contact pentru copii, sala de arte martiale, sala de kickbox, sala de mma, sala de bjj, brazilian jiu jitsu cluj, bjj cluj, bjj nogi, muaythai cluj, muay thai cluj, sala de muaythai, sala de muay thai, kickbox gym, kickboxing gym, mma gym mma gym cluj, mma cluj napoca, kickbox cluj sala centru, stadionul cluj arena, mma arena, mma cluj arena, mma la stadionul cluj arena, kempo cluj, sala de kempo in cluj

What do you think?

Written by mmacluj2023

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Grupa de Kickboxing Incepatori de la Clubul SPortiv MMA TRansilvania Cluj Napoca - Sala de la Stadionul Cluj Arena

Kickboxing – Grupa de Incepatori

MuayThai Incepatori - Grupa de Muay Thai

Muay Thai – Grupa de Începători