in ,

Kickboxing Intermediari si Avansați

Antrenamente de Kickbox pentru Profesionisti

Ce este Kickboxingul?

Kickboxingul este un sport de luptă de contact care combină tehnici de lovituri cu pumnii și picioarele, oferind luptătorilor posibilitatea de a folosi ambele extremități pentru a ataca și apăra. Acest sport are rădăcini într-o varietate de discipline de arte marțiale, inclusiv karate, muay thai și box, și a evoluat într-o disciplină distinctă cu propriile reguli și competiții.

Iată câteva aspecte cheie ale kickboxingului:

  1. Tehnici de lovituri: Kickboxingul implică utilizarea loviturilor cu pumnii și picioarele. Loviturile cu pumnii pot include jab-uri, cross-uri și câteva variante  și combinații ale acestora. Loviturile cu picioarele includ lovituri cu glezna, tibiile, genunchii, șireturile. Lovituriile pot fi date pe picioare/coapse, la corp sau la cap.
  2. Regulile competiției: Kickboxingul are reguli stricte care guvernează lupta, pe categorii de vârstă și kilograme.. De exemplu, în competițiile tradiționale de kickboxing, sunt permise loviturile de pumn și de picior către zonele superioare ale corpului și ale capului. Loviturile de genunchi pot fi permise sau restricționate, în funcție de regulile specifice ale evenimentului sau ale organizației.
  3. Echipamentul de protecție: Pentru a asigura siguranța luptătorilor, se impune purtarea unui echipament de protecție adecvat, care poate include mănuși, casca, proteză dentară, tibiere și alte elemente, în funcție de regulile competiției sau ale antrenamentului.
  4. Antrenament și competiții: Kickboxingul poate fi practicat atât ca un sport de competiție, în care luptătorii se confruntă în ring, cât și ca o formă de antrenament pentru fitness și autodisciplină.

Kickboxingul a devenit foarte popular în lumea întreagă și este practicat de persoane de toate vârstele și nivelurile de experiență.

Kickboxingul Profesionist

Kickboxingul este unul dintre cele mai urmărite sporturi de contact din lume. Alături de MMA, Kickboxingul adună zeci de mii de persoane în evenimentele profesioniste.

Cele mai mari organizații de Kickboxing sunt K-1, Glory Kickboxing, ONE Fighting Championship.

În România cea mai mare promoție de kickboxing este DFS – Dynamite Fighting Show, organizație condusă de Cătălin Moroșanu.

România are un background important în sporturile de luptă, cu luptători cu rezultate excepționale în evenimentele mondiale. Daniel Ghiță, Benjamin Adegbuyi, Raul Cătinaș, Ionuț Iftimoaie, Cătălin Moroșanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Adrian Maxim, Daniel Corbeanu, Ciprian Sora sau Ștefan Lătescu sunt printre sportivii cu cele mai bune rezultate.

Kickboxing la MMA TRANSILVANIA:

La CS Mixed Martial Arts Transilvania poți să te antrenezi de Luni până Vineri, la grupele de Kickboxing pentru Intermediari și Avansați, după programul următor:

  1. Grupa de Kickboxing Intermediari și Avansați BLUE în zilele de Luni – Miercuri – Vineri de la ora 20:15-21:30, Abonament cu 12 ședințe/lună la 230 Lei lunar.
  2. Grupa de Kickboxing WHITE în zilele de Marți și Joi de la ora 19:00-20:15, Abonament cu 8 ședințe/lună la 180 Lei lunar.
  3. Pentru a participa de Luni-Vineri la antrenamentele de Kickboxing trebuie să îți achiziționezi un Abonament MIXT 12, 16 sau 20. Acest tip de abonament este ideal pentru cei care doresc performanță.

MMA TRANSILVANIA CLUJ NAPOCA

Kickboxing Pro la MMA Transilvania
Kickboxing Pro la MMA Transilvania

Vezi luptele sportivilor MMA Transilvania din galele pro:

Kickbox, kickboxing, kickbox cluj, luptator de kickbox, antrenor de kickbox, cel mai bun antrenor de kickbox, sportiv de k1, sportiv de kickbox, k1 cluj, kickbox cluj napoca, sala de k1, sala de kickbox, k1 romania, k1 mma transilvania, kickbox la mma transilvania, kickboxing gym, kickbox cluj arena, kickbox centru, arte martiale de contact, full contact, freestyle kickbox, low kick, high kick, kick, kick off, head kick, antrenamente de kickbox, competitie de kickbox, competitii de kkickboxing, turneu de kick

What do you think?

Written by mmacluj2023

Leave a Reply

GIPHY App Key not set. Please check settings

Grupa de MMA pentru Intermediari si Avansati - MMA Competitional

MMA – Intermediari și Avansați

Aftermovie UFT 11 - MMA, Kickboxing, Muaythai Europe

Watch Now – UFT 11 – Official Aftermovie